THEMA'S
Over verhuurpunt
mijn account
Voor meer informatie, offertes en prijzen contacteer ons via info@verhuurpunt.be

Waarom Verhuurpunt

Iedereen huurt wel eens iets. Niet iedereen heeft alles in huis en vaak is het voordeliger om een product te huren, zeker als je het maar enkele keren per jaar nodig hebt. Je hebt geen onderhoudskosten en het product staat niet het grootste deel van het jaar stof te vergaren.

De verhuurmarkt is ook enorm aan het toenemen. Meer en meer mensen zien het gemak en de voordelen van huren in.

Elke verhuurder heeft zijn website en is meestal enkel regionaal gekend. Wij van VERHUURPUNT en mensen rondom ons zochten vaak naar specifieke producten op het internet om deze te huren. Dit proces bevatte geen structuur, en er was geen plek waar alle verhuurfirma’s per locatie werden samengebracht. Zo kwamen we op het idee om de touwtjes in eigen handen te nemen en VERHUURPUNT op te richten. Wij brengen de verhuurmarkt samen op één online platform.

Alles wat te huur is kan op VERHUURPUNT aangeboden worden. Op het platform kan je zowel roerende goederen, onroerende goederen, en diensten terug vinden. We denken bijvoorbeeld aan mensen die een trouw willen organiseren en nu slechts op 1 plek hoeven te zoeken. Ze kunnen op ons platform hun zaal (onroerend goed), hun catering (diensten) en hun feestartikelen (roerend goed) vinden.

Ook aannemers die vaak op werven ver van hun thuisbasis werken kunnen nu gemakkelijk de lokale verhuurbedrijven vinden.

Of misschien bent u een particulier met een oldtimer (roerend goed) en wilt u uzelf en uw voertuig ter beschikking stellen voor huwelijken (dienst).

De voordelen zijn eindeloos. Wij willen er zijn voor iedereen. Zowel voor de grote bedrijven, kleine bedrijven als de particulier. Wij willen er zijn voor de huurders én de verhuurders. Wij willen een gebruiksvriendelijk platform aanbieden, en uw mening is hierbij heel belangrijk voor ons. Geef uw input door via de 'verbeter ons' knop of stuur een mail naar info@verhuurpunt.be. Wij zullen de feedback evalueren en indien nodig aanpassen aan jullie wensen.